onsdag 9 januari 2013

HUR ANNIES STUGA KOM TILL


Sommaren 2011 började jag och Lars fundera på vad vi ville göra med vårt uthus på gården. Från början var vi mest inne på att renovera huset till en uthyrningsstuga. Läget på stugan hade fungerat väldigt bra även för det ändamålet. Men efter att ha fått fundera en vända till bestämde vi oss för en inredningsbutik.

Jag har själv en stor förkärlek till små butiker, och tycker det är väldigt charmigt med just gårdsbutiker. Blir överlycklig när jag stöter på dem på semestrar och andra utflykter. 

Redan från början hade jag en väldigt klar bild över hur jag ville att det färdiga resultatet skulle bli. Hur det skulle lösas, den långa resan till färdigt resultat, överlät jag på Lars, som faktiskt slitit helt själv med hela renoveringen av stugan. Det har tagit sin lilla tid, men stugan är grundligt renoverad och bara det bästa har varit bra nog för oss. Jag är så nöjd med det färdiga resultatet och älskar vår lilla affär. 

Jag hoppas att ni ska tycka om bloggen och Annies Stuga. Jag kommer här på bloggen att visa bilder från butiken, nyheter och annat som har med butiken att göra. Kanske lite bilder på mina fina gäster (kunder), men bara de som vill så klart. 

Hoppas att jag får chansen att träffa så många som möjligt av er personligen i butiken! Åker ni långväga, så hör av er så ordnar jag med kaffe och eventuellt dopp.

//Malin


1 kommentar:

  1. Imponeras av er hängivenhet och hur ambitiösa ni är, så härligt att se och så fin butiken har blivit!

    Kram på er!

    SvaraRadera