tisdag 22 januari 2013

VÅRENS NYHETER FRÅN KLINTA

Jag beställde nyheterna från Klinta redan innan mässan, tänkte att de nog får mycket att stå i direkt efter Formex. Det var nog klokt för redan i dag anlände de nya dofterna till Annies Stuga.Vad sägs om Liljekonvalj, Nypon & Hagtorn, Kaprifol och Champagne & Rosa Grapefrukt. Nya för butiken är också Havsbris och Rabarber & Vanilj. Härliga dofter allihop.


Nu har jag även köpt in massageljus i värmeljusstorlek, då i dofterna Lavendel och Honung & Havre. Nya tvålar har också kommit i två dofter, Äpple & Mandel och Kärnmjölk.

Klintas massageljus är helt vegetabiliska och fria från stearin, paraffin, parabener, petrolium, färgämnen och annat trist. I stället är det fullt av mjukgörande E-vitaminer. Det är bara att tända ljuset, doppa fingret och börja massera. 

När det gäller tvålarna så innehåller de inte heller några trista parabener eller sulfater. Bara naturliga ämnen och fulla av nyttigheter. Tvålarna tillverkas av en välgörenhetsorganisation i England som hjälper blinda och handikappade. 
Glöm inte att jag säljer ut delar av Vågas kollektion med 40 % rabatt. Det som reas ut är smycken i färgerna vinrött och petroleum. Sänker också priset på sjalarna med 20 %. Men ni får vänta tills torsdag, klockan 14.00 öppnar butiken. Välkomna då! 


//MalinInga kommentarer:

Skicka en kommentar