onsdag 6 februari 2013

VÅRNYHETER FRÅN AFFARI

Även om man på Formex ber om omedelbar leverans, så tar det några veckor att få hem varorna man beställt. Det är MÅNGA som gör sina vår och sommarbeställningar på mässan, och jag kan förstå om det inte går i en handvändning att skicka ut alla beställningar.

Den här veckan har jag hittills fått två leveranser och väntar på ytterligare en. Nu händer det grejer och det är så skoj! Först att komma till butiken var två nya fräscha tesorter, Fresh och Älskling. Fresh är ett grönt smaksatt te och Älskling ett svart te. Riktigt goda båda två.
I går kom sedan en leverans från Affari till butiken. Ingen ny bekantskap, men väl så bra. Nedan följer några bilder på nyheterna.


Ljuslyktan Tingle, nu i en modell större än tidigare. Nu också med en hållare, bara att sticka ner i marken där man väljer att slå sig ner.


Stormlykta som kan fyllas med t.ex. sand, kaffebönor eller fina stenar.


Ljusmanschetter som passar bra till ljusstaken Nero.


Djup bricka med fyra krukor. Perfekt för kryddorna på köksbänken.


Ljuslyktorna Estelle har utökats med två nya färger, rosa och grön.  

Stora blockljus med en brinntid på 105 h.I morgon torsdag har jag öppet som vanligt i butiken, alltså mellan kl 14-18. På fredag måste jag dock ändra lite på öppettiderna och öppnar inte förrän 16.30. Lördag och söndag kör vi på som vanligt igen och har öppet mellan kl 10.00 - 15.00.


1 kommentar: