onsdag 10 april 2013

NYTT FRÅN STRÖMSHAGA

När jag kom hem från jobbet i måndags stod det en megastor pall med nya varor i butiken. Då var det bara att kavla upp ärmarna och hugga in. Satte på hög discomusik och tog en stärkande kopp te, sedan var det bara att sätta i gång. Det skulle öppnas kartonger, prickas av varor, placeras ut och prismärkas. Men det gick ingen nöd på mig, jag hade det hur mysigt som helst. "Stör inte mamma, hon jobbar." Så fick Lars ta läggningen med barnen.

Varorna som levererades kom från Strömshaga. Det var både nya varor och påfyllning av gamla godingar.

Börjar med att visa några bilder från butiken, som nu är välfylld från golv till tak. Många kunder har sagt att man måste gå flera varv i butiken, så man inte missar något. Så tar er tid när ni besöker Annies Stuga.
Nedan följer nyheter i Svarte Petter-familjen.
En tvådelad tvättmedelsburk i emalj, med tillhörande skopa. I Burken finns två fack. 
Brödburken är ny, men knäckebrödsburken en gammal goding. En burk för diskmedel, antingen en liten flaska diskmedel eller dina diskmaskinstabletter.Ny färg på boxen för tetravinet. Nu kan ni köpa en röd för rött vin och en vitt för vitt vin. Men varje box innehåller skyltar för både rött, vitt och rosé, så ni kan välja bara en färg också.Stor zinkkruka på fot. Säkert hur fin som helst med en Hortensia i. 


Fin brödpensel med tagelborst.Vit servetthållare, perfekt för sommarfikor på altanen.Nu har vi fått in de fina blå mattorna till försäljning, de vi har på golvet i butiken. 
Glasburk med patentlock. Sugar, cookies och flour står det på burken.
Tredelad glasburk med lock. Här man man lägga sina finaste smycken eller sina favoritgodisar. Eller varför inte tre olika sorters småkakor.
Ytterligare en glasburk, sådana kan man aldrig få för många av. 


Jaha, detta var det nya för den här gången. Hoppas ni hittade något som föll er i smaken. Vi har så mycket annat fint i butiken också, så välkomna in till mig. Glöm inte att tipsa era vänner och ovänner och Annies Stuga i Glommen. Era rekommendationer är den bästa reklamen.


Öppettider i Annies Stuga

Torsdagar & Fredagar kl. 14.00 - 18.00
Lördagar & Söndagar kl. 11.00 - 16.00


//Malin


3 kommentarer:

 1. Runevads Trädgård11 april 2013 kl. 14:09

  Åh, visst är det kul att packa upp nya saker! Gillar dina "vinlådor", får nog ta mig ett kik på de inom kort...

  Vad bra att du också fick mailet från Byalaget, annars hade jag skickat vidare till dig :) kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Jag känner att jag kommer bli luspank. Har alldeles för när till dig. Vad mycket fina grejer du fått hem.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar butik =) Och vilken härlig blogg. Ha en toppen dag!

  SvaraRadera