torsdag 25 juli 2013

LITE NYINKOMMIT TILL BUTIKEN

Sommaren är här på riktigt och butiken har öppet mer än någonsin. Det är så kul med alla kunder, nya som gamla. Även riktigt soliga dagar strömmar kunderna till butiken, men dagar som i dag är allra bäst för affärerna.

Det är så roligt att det nu i Glommen finns lite mer att titta på och göra än tidigare. Granne till Annies Stuga ligger till exempel Ateljé Brännässlan med keramik och trädgårdskonst. Några hus längre ner mot hamnen ligger Köttkrogen i Fiskebyn. Vi har varit där flera gånger och varit riktigt nöjda varje gång. Restaurangen ligger precis vid havet, och där får man första parkett till solnedgången.

Nere vid hamnen säljer Kerstin glass och lite annat smått och gott. Loppisar finns det några stycken i hus runt om i byn också. Bland annat vid Gustavs Brödbod, granne med butiken. Gustav hyr även ut cyklar och säljer jordgubbar, frallor och bullar. Detta torsdagar till söndagar mellan kl. 8-11.

Uppe vid Olofsbo Camping hittar ni Vårt Kök, där man kan köpa färsk fisk och färska kräftor. De har även ostar, marmelader, saft och mycket annat gott. Man kan lätt spendera några timmar hos oss i Glommen alltså.

Men nu tillbaka till Annies Stuga, där jag fått in lite nytt i butiken. Lite nytt vill man ju ha in även om det är mitt i sommaren.  Nyheterna kommer från Ib Laursen och Affari.Små söta emaljkoppar från Ib LaursenUgnsform i Mynte-serien från Ib LaursenLitet ställ med salt- och pepparströSmå fina sminkväskor Två nya dofter i doftljusen
- Jordgubb
-VaniljVärmeljuslykta som kan hängas upp, kanske i ett träd.


I går beställde jag lite nya smycken, som väntas komma in under nästa vecka. Håll utkik på bloggen! 


Välkomna!

//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar