måndag 20 januari 2014

NYA LEVERANTÖRER

Vilken helg jag och Lars haft! Tre hela dagar i Stockholm, där två tillbringades på Älvsjömässan där inredningsmässan Formex pågick för fullt. På fredagen gick vi mest runt och rekade inför lördagens inköp.

Jag på röda mattan.

Vi hittade tre nya leverantörer till butiken, vilka vi är riktigt nöjda med. De nya är danska Accantus, med superfina ljuslyktor i olika material, storlekar och former. Dessa kommer i mars, april och maj. Men de som väntar på något bra, väntar aldrig för länge.
En annan ny är doftljusen Woodwick i olika härliga dofter. Ljusen är av sojavax och veken av trä. När ljusen är tända sprakar ljusen som en liten brasa. Ljusen har riktigt lång brinntid, 100h för det mellanstora ljuset och 180h för det stora. Vi har tagit in några stycken olika dofter och får utöka efterhand.Den sista nya leverantören är Pralinhuset. Fin choklad som jag känner kommer passa in perfekt i butiken.

Vi har dessutom gjort inköp hos de leverantörer vi har sedan tidigare. Vi var väldigt nöjda med årets mässa och ser fram emot när lådorna börjar trilla in. Det dröjer några veckor ännu, innan nyheterna kommer. Håll utkik på Facebook, där är jag snabbast att lägga in nyheter.


Nya Irislights är beställda. Där kommer första leveransen under nästa vecka och därefter i mars.

Koppar fanns det mycket av överallt. De populära vinboxarna kommer vi få in i kopparutförande. Är ni intresserad så hör gärna av er. Kanske att vi behöver lägga till fler i vår beställning. Våriga väskor i fina färgerLite fler produkter från Greengate. Nu också i blått.Fina burkar i ljuvliga färger. 


Detta är inte allt vi köpte, men ett litet axplock i alla fall. Som sagt, ser ni något ni är intresserad av så hör av er. Då kanske vi kan göra tilläggsbeställningar innan varorna levereras. 
//Malin2 kommentarer:

 1. Vilken fin bild på dig & vad kul med nya leverantörer!
  Kram Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad gullig du är! Tack Tiina! <3

   Kram kram

   Radera