tisdag 4 februari 2014

NYTT I BUTIKEN... IGEN

Ja, nu ramlar det in mer och mer nytt i butiken, vilket är superkul.

Helt nya Woodwick kom i fredags och butiken fylldes av härliga dofter. Har inte känt något doftljus med så underbara dofter tidigare.
Ljusen innehåller naturligt premiumvax från sojabönor och dofterna kommer från eteriska oljor. Ljusen har bland den längsta brinntiden på marknaden med 100 h för det mindre ljusen och 180 h för de stora. Jag har dofterna Linen, Currant, Tradewinds, Pure comfort och Coconut Island. 

Det har också kommit nya vårsmycken från Våga till butiken. Det var riktigt svårt att välja från allt fint de hade på Formex-mässan. Men välja måste jag, kan inte ta in allt. Här ett urval från butiken. 
Halsband i roséguld med matchande ring.Krispigt vitt och vårigt blått. Supersnyggt till jeansblått.Halsband i rosé och silver med matchande örhängen.Långt halsband med kors i antingen silver eller roséguld.Örhänge i rostfritt stål.En mängd fina armband, som passar alldeles utmärkt att mixa.Glaspärlor med lite animalprint. Finns i halsband och tredubbelt armband. 
Matcha med armband i animalpärlor. 
Min vårfavorit!Supercoolt kort halsband med fyra kedjor i olika längd.


<3 <3 <3 Snart är det Alla Hjärtans Dag, en dag då man kanske kan unna sig något fint själv eller önska av någon annan. <3 <3 <3

På Alla hjärtans dag kommer butiken att hålla stängt. Ska på genrepet på Melodifestivalen i Göteborg med min mor och mina barn. En årlig tradition!


//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar