tisdag 18 november 2014

JUL I STUGAN

Den 13 november flyttade julen in i Annies Stuga. Känns lite konstigt, men bara att gilla läget och det gör jag. Jag älskar julen och allt som hör därtill. Jag har ännu inte börjat att lyssna på julmusik, men kanske att det blir till helgen. Det är ju då bara en vecka kvar till 1:a advent.

Hela förra veckan tillbringade jag all ledig tid i stugan. Som det såg ut där på måndagen trodde jag inte jag någonsin skulle bli färdig. Lådor överallt och nästan omöjligt att få plats med allt. Men bara nästan, för nu står att så fint på sina hyllor. Lite trångt här och var så Lars har nu byggt en hylla som till helgen kommer att vara fylld den också.

Här kommer ett urval av allt jag har i stugan just nu. För ännu bättre koll tror jag att det är bäst att ni kommer på besök, så det så!


Vill här också bjuda in er att fira med oss. Annies Stuga fyller till helgen 2 år och det vill vi fira. På lördag öppnar butiken som vanligt kl. 11.00 men håller dagen till ära öppet ända fram till kl. 20.00. Från klockan 15.00 kommer vi att bjuda på bubbel och snittar, för den som är sugen. Kommer ni?


//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar