fredag 20 februari 2015

VÅRSÅDD I STUGAN


Jag är så glad över de senaste nyheterna i stugan. Jättefina produkter som jag verkligen tror på. Våren är snart här och man blir då sugen på att så, eller andra blir sugna på att så. Jag är kanske inte den med de grönaste fingrarna. Kanske just därför jag är så pepp på de här produkterna. Jag kan där få fina blommor och färska örter utan någon större ansträngning. 

De här små påsarna innehåller jord och frön för egen odling, tillsätt bara vatten och tålamod. Placera dem i ett soligt fönster och prata med dem varje dag. 

Påsarna är fina att se på och passar jättebra att ge bort i stället för en blomma. Eller vissa är ju blommor, men värdinnan/värden får själv hjälpa den att växa. 

Vallmo, solros, smultron, oregano, basilika och chili.
På vallmopåsen står det Happy Birthday och på basilikapåsen står det Many thanks.

Här en variant som passar bra till barn. Fem olika påsar och två lådor med antingen grönsaker eller blommor. De här påsarna tycker jag är en väldigt bra paket att ge på barnkalas. Under lappen kan man färglägga och det även på lådan. I lådan följer det dessutom med några kritor.

Ljuvliga porslinsmuggar med jord och frön i. Muggarna kan sedan användas som kaffemugg. Fin att ge bort och även kul att samla på sig alla olika muggar. 

Annies Stuga var första butik i Sverige att köpa in de här från Julie Dodsworth. Gör ju det hela lite extra roligt. 
//MalinInga kommentarer:

Skicka en kommentar