torsdag 21 mars 2013

SKARGARDS TVÅLAR FÖR SALT- OCH SÖTVATTEN


Nyheterna för den här veckan är de här ekologiska tvålarna i dofterna havtorn och tång.

Fjällbackatvålen är en ekologisk saltvattentvål som görs i två varianter, havtorn eller tång. Tvålen löddrar lika bra i sötvatten som i saltvatten.

Saltvattenstvålen med havtorn innehåller äkta ekologisk havtornsolja. Den innehåller inga färgmedel utan det är mängden olja som ger tvålarna sin gyllene färg. Havtornet är sedan länge känt för sin välgörande effekt och används exempelvis i medicinska preparat för hudbesvär. Kunder har även hört av sig till tillverkarna och berättat om havtornets positiva verkan mot deras hudbesvär. Bland annat lugnande effekt på torr och irriterad hud och upplevt minskad förekomst av acne.
Ekologisk tång ger tångtvålen sin ljusgröna färg och om man tittar nära ser man små, små tångbitar. Tången är rik på mineraler och antioxidanter. Tvålarna är fria från allergener, parabener och konserveringsmedel. Tvålarna löddrar precis lika bra i sötvatten och fungerar för hela kroppen.

De ekologiska naturkorkarna brännstämplas för hand vilket gör att varje kork är unik. En tross av naturhampa förbinder korken och tvålen vilket ger flytförmåga och en praktisk hängögla. Varje ögla benslas också för hand och allt hantverk sker på plats i Fjällbacka. Förpackningen är tryckt med miljöfärg och på ett miljövänligt papper.

Källa: skargards.com

Nyss ringde det också om en ny leverans som kommer i eftermiddag. Glömde fråga vad det var som skulle komma. Det får bli en trevlig överraskning helt enkelt.


I dag har butiken öppet fram till kl. 18.00

Välkomna!

//MalinInga kommentarer:

Skicka en kommentar