tisdag 26 november 2013

JUBILEUMSHELG OCH NYHETER I BUTIKEN

Wow, vilken helg vi haft i butiken! Blir helt överväldigad av alla härliga människor som besöker min lilla butik. Kul att årets bästa helg inträffar samma helg som butiken fyller 1 år. Tror i och för sig att anledningen till rekordet vara just att det var jubileumshelg. Men hur som helst som var det kul!

Jag bjöd på saffranskaka med mandeltosca i butiken under dagen och när klockan slog tre korkade vi upp bubblet och snittarna plockades fram.
Vi höll butiken öppen ända fram till klockan 20.00. Butiken blir snäppet mysigare när mörkret faller. Tända ljus och marschaller gör sitt till mysfaktorn kan man säga.Ska också passa på att visa er det senaste som kommit in i butiken. Det är nu svårt att hitta plats för allt fint.


Liten blomljusstake. På bilden med ett kort ljus.Burkar till julens alla kakorBurkar för julgodis och pepparkakorBordsklocka Vera VintageFigurljus Är så glad över att fått in Linda Qvarfords fina 
tovade tomtar i butiken igen. 
Finns i olika storlekar och färger, med eller utan converse. Stommar ca. 35 cm höga. Fina som de är eller klädda 
med mossa eller lingonris.
Ny färg på Irislights är Ocean Blue. Bollarna är en blandning av olika aquafärger. 
Väntar in Silver/Grå och Aubergine/gammelrosa/Ljusgrå.

I mitten av december kommer även en leverans av Pure White, Graphic Grey, Creamy White och Silverbollar.  Har varit lite försenat, men håll utkik på Facebook och bloggen. 
//MalinInga kommentarer:

Skicka en kommentar