måndag 18 november 2013

1-ÅRSJUBILEUM I BUTIKEN


Kan ni fatta att butiken fyller 1 år till helgen som kommer? Vad tog tiden vägen undrar jag då. Jag är så stolt över vad jag och Lars gjort, tänk att vi faktiskt öppnade en butik!

Egentligen kan man säga att butiken redan fyllt 1 år och även 2 år. Allt började ju ganska så mycket tidigare än i november 2012. Redan sommaren 2011 stod jag och Lars i valet och kvalet om vad vi skulle göra med vårt uthus på tomten. Det stod mellan butik och uthyrningsstuga och butiken vann. Vi hann åka på två Formex-mässor som observatörer innan vi åkte dit för att shoppa loss. Vi hann också gå på några olika workshops som handlade om att starta eget, om bokföring och om att betala skatt och momsredovisning. Med andra ord en hel del förberedelser innan butiken stod klar.

För att inte tala om lokalen där butiken nu huserar. Från början skulle vi bara fixa till det värsta tänkte vi. Inte göra en så stor renovering.... Nu har vi en stuga med golvvärme, helt nytt tak, nya väggar och nya fönster. Ja, ALLT blev visst renoverat. Vilket vi så klart är väldigt glada för idag.
Så här såg det till exempel ut 2 november 2011.  Då hade vi en del kvar att fixa med innan vi kunde börja med finliret inne i butiken. Jag ska inte ta på mig någon ära över grovjobbet i butiken, det har Lars löst helt på egen hand. Jo, lite på planeringsstadiet förstås, men det vara Lars som fick gå ute och frysa för att få allt så fint som vi har det i dag.

Så till helgen smäller det alltså! Eller rättare sagt på lördag smäller det av bubbelkorkar i trätaket på stugan. Då har vi öppet extra länge och firar jubileet med bubbel och tilltugg. Mellan kl. 11-15 bjuder jag på fika som vanligt och mellan kl 15.00 - 20.00 byts kaffet ut mot bubbel och fikabrödet mot snittar. Några specialerbjudanden kommer ni att hitta i butiken också, men mer avslöjar jag inte nu. Även en tävling kan ni se fram emot om ni kommer och handlar i butiken.

Ni är alltså hjärtligt välkomna att komma och fira med oss. Vet ni att ni kommer får ni gärna gå in på facebooksidan och anmäla er till evenemanget, eller skriva ett meddelande här eller på facebook. Men ni får så klart dyka upp oanmälda också, om ni inte redan nu kan veta om ni kan eller inte.

Här hittar ni inbjudan till 1-årskalaset.
Hoppas få se många av er i butiken på lördag eller någon av de andra öppetdagarna!//MalinInga kommentarer:

Skicka en kommentar